OEM – MS Office Training

logo oem OEM   MS Office TrainingAls freelance docent geef ik o.a. trainingen bij OEM Office Elearning Menu. Dit op de locaties in Almere en Zwolle.
Hieronder volgt meer informatie over deze trainingen.

 

Logo office OEM   MS Office Training   MS Office Step In

MS Office cursussen op eigen tempo, en door een pre-test alleen leren wat u nog niet (goed) beheerst en begeleiding van een MOS gecertificeerde professional!

Samengevat, de Step-in cursus, in het kort:

  • U start met een pre-test. Na deze test weet u welke onderwerpen u al goed beheerst, en worden dan ook niet in het verdere traject behandeld.
  • U kunt dan op uw eigen tempo met de overgebleven onderwerpen starten, en ondertussen hulp vragen aan een MOS gecertificeerde professional.
  • Bent u niet klaar met de cursus na deze 3 uur, dan kunt u zich inschrijven voor eventueel nog een dagdeel, of u kunt thuis verder gaan in uw eigen tempo met een verbinding via de site van OEM!

Er zijn trainingen op diverse niveaus (basis, gevorderd, expert) voor diverse onderdelen en versies van MS Office beschikbaar, o.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en voor de versies 2007, 2010, 2013

Deze trainingen zijn ook goed ter voorbereiding op het Microsoft Office Specialist examen (MOS).

MOS10 specialist rgb OEM   MS Office Training

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, en de data, ga dan naar de site van OEM.

In overleg is het ook mogelijk om op een andere locatie dan Almere of Zwolle de cursus te volgen, bijvoorbeeld bij u op het bedrijf.
Dit als u met meerdere personen één of meerdere cursussen van MS Office wilt volgen. Dan kan er een aparte offerte worden gemaakt.

Door een e-mail te sturen naar esther@es-it.nl, en precies aan te geven wat u wilt, waar, welke cursus en hoeveel personen.
Dan overleg ik samen met OEM wat de mogelijkheden zijn, en wat de prijs hiervoor is. Standaard kost één cursus € 200,- (excl. btw)